Konditoriet − med en fransk touch…

Allt som kreeras i konditoriet är tillverkat med kärlek till råvarorna. Vi blandar vårt eget vaniljsocker, kokar vår egen marmelad och doppar gräddbullarna i finaste franska chokladen. Att vi använder äkta smör, Tahitivanilj och Valrhona choklad märks på smaken!

Den svenska konditoritraditionen är fantastisk! Mycket är unikt och det vore synd om det faller i glömska. Därför bakar vi klassiska bakverk, på riktigt smör och på recept som förr i tiden. Ett vaniljhjärta, eller toscakaka är fantastiskt goda i all sin enkelhet, där råvarorna får tala för sig själv.

När vi skapar bakelser utgår vi från de gamla klassiska recepten och kombinerar dem med ett djärvt och modernt nytänkande. Detta kryddar vi med influenser från det franska konditoriet. Resultatet blir en värld av välkända smaker på ett nytt, intensivt och välsmakande sätt.

 


Beställ vår mat direkt här på sidan, eller varför inte ladda ner vår app för iPhone och Android så att du kan beställa på språng? Vi erbjuder avhämtning och utkörning i hela Lund!