Bakelser


Våra bakelser

Många olika bakelser har sett dagens ljus sedan vi öppnade i februari 2008! Sedan dess har vissa hunnit bli klassiker och andra återkommer varje säsong, ibland med uppdaterat utseende eller recept.


Vi försöker följa säsong så långt det går. Det innebär rabarber på våren, jordgubbar under sommaren och mycket choklad och exotisk frukt under vintern. Våra råvaror är de bästa utan undantag. All choklad, över 1,5 ton om året, kommer från franska Valrhona. Vaniljen kommer från Tahiti. Smör och grädde är en självklarhet. Vi kokar vår egen sylt och mixar eget vaniljsocker. Inga kompromisser för den goda smakens skull!


Allergisk mot något? Vi har alltid något i sortimentet som är utan gluten, laktos, mandel, nötter, gelatin, ägg! Med reservation för att allt tillverkas i samma lokal och inget går att garantera till 100 %.

Beställ vår mat direkt här på sidan, eller varför inte ladda ner vår app för iPhone och Android så att du kan beställa på språng? Vi erbjuder avhämtning och utkörning i hela Lund!