Våra tårtor

Vi har flera olika tårtor att välja emellan. Vissa finns året om, andra efter säsong. Vad vi har som bakelse går i regel att beställa som tårta! Några tårtor går att ordna på en timme, andra behöver vi 2-5 arbetsdagars framförhållning.

Vi har alltid någon tårta i sortimentet som är bakad utan gluten och laktos.

Allergisk mot något? Det mesta som gluten, laktos, mandel, nötter, utan gelatin kan vi ordna med framförhållning! Med reservation för att allt tillverkas i samma lokal.

Valrhona Passion

En klassiker vid det här laget! Består av en chokladbotten med 70 % mörk choklad, tryffel med mörk & ljus choklad och passionsfruktspuré samt mjölkchokladmousse, gjord på Valrhona Jivara 40 % choklad. Dekoreras med kakaogelé och bladguld.

Finns från 6 bitar.

Valrhona Hallon

För dig som älskar kombinationen hallon och mörk choklad! Består av en chokladbotten med 70 % mörk choklad, hallon crème med ljus & mörk choklad samt mörk chokladmousse, gjord på Valrhona Manjari 64 % och yoghurt för att lätta upp.

Finns från 6 bitar.

Cheesecake

Förändras efter säsong!

Finns i storlek om 10 bitar.

Citronmaräng

En klassiker! Mandelmördeg, syrlig citron crème under marängtäcke! Kan beställas som tårta, senast 5 vardagar före avhämtning.

Finns i storlek om 6, 8 eller 10 bitar.

Prinsesstårta

En komplimang vi fick från en återkommande kund: ”Jag vill beställa den ovanliga prinsesstårtan som ni gör”. Vår ”ovanliga” prinsesstårta består av sockerkaksbotten gjord på 3 ingredienser; ägg, socker och vetemjöl. Lägger man till hallon, vaniljcrème med Tahiti-vanilj, vispad grädde och marsipan så får man en ovanligt god prinsesstårta.

Från 6 bitar och jämna bitar upp till 20 bitar, beställs senast 2 arbetsdagar före avhämtning. Klassisk grön marspian eller rosa!

Kolapaj

Består av mördeg, mazarinmassa, kola med rostade hasselnötter, valnötter och mandlar samt en chokladcrème med 70% och 80% mörk choklad för att balansera det söta.

Finns i storlek om 12 bitar.
Med minst 5 vardagars framförhållning kan vi göra andra storlekar som 6, 8 eller 10 bitar.

Gräddtårta

Sockerkaksbotten gjord på 3 ingredienser; ägg, socker och vetemjöl. Vaniljcrème med Tahiti-vanilj samt vispad grädde. Du kan själv välja bär som ska vara i och som dekor: t ex hallon, blåbär, jordgubbar. Med reservation för säsong.

Från 6 bitar och jämna bitar upp till 20 bitar, beställs senast 2 vardagar före avhämtning.